Dagens Annonser

Varmluftspanna, vedpanna, pellets

http://www.tradgardsteknik.se/katalog/artikel/varmluftspanna-for-vedeldning-35kw-till-800kw/1737-104-11/


I vår tillverkning ingår fyra modeller GPTEMD30, GPTEMD60, GPTEMD90 och GPTEMD120

Varmluftspanna Greenpower-Heathing för ved. Flis/Pelletsbrännare kan även anslutas, effekten beror på dess typ av förugn som anslutes.

Brännkammare och värmeväxlare är tillverkad i rostfritt stål och utrustad med rymlig förbränningskammare. Termostatstyrd fläkt med vridbar utblåsningshuv som även är anslutningsbar till kanalanslutning.Luftflöde på 2500 till 9500 m³/h.

Enkel påfyllning sker genom den öppningsbara luckan (350x350 mm). Enkel och lättåtkomlig sotning med utdragbar och rymlig asklåda i nedre delen av pannan. Denna asklåda fungerar som luftintag/spjäll vilket går att justera.

Skorstensanslutning i bakre delen av pannan. Installation kan anslutas till befintlig skorsten eller till vår isolerade sektionsskorsten som består av 0,5 och 1m sektioner. (isolerat rostfritt utförande)

Varmluftspannorna är certifierade i enlighet med direktiv 98/37CE, 73/23CEE och 89/336CEE.
Varmluftspannan kan även kompletteras med Centrifugalfläkt mot tilläggskostnad om spiro-kanal eller luftslang önskas till anslutning.
Vid anslutning av pelletsbrännare modell minder kan detta göras med att ta upp ett hål i luckan alt komplettera pannan med anslutningskonsol enligt nedan tillval.

Pris: 24 940 kr

Inlagd av Scandifasad Patric Torle för 5 månader sedan
Telefon: 0431-22290
Webb: www.ttshop.se

Område: Ängelholm
Kategori: Säljes, Verktyg & redskap

Fler annonser från Scandifasad Patric Torle

Ändra Rapportera Tipsa Dela Kontakta

Varmluftspanna, vedpanna, pellets Visa större