Dagens Annonser

Massage åt njutningstörstande kvinnor

Jag är en seriös erfaren massör som erbjuder massage åt kvinnor i Stockholms län som vill koppla av en timme eller två. Bara vara. Fokusera på dig själv och din njutning. Bara ta emot. Inga krav. Utifrån dina önskemål. Utan stress. Bara njuta...

Antingen så vill du bara ha massage på de ställen på kroppen där du har ont eller känner av spänningar, eller så ger jag dig en helkroppsmassage där jag går igenom varje cm av din kropp. Kanske en riktigt skön sensuell avslutning om du vill ;-). Du bestämmer till 100%.

Jag masserar hemma hos dig för att du ska kunna koppla av maximalt och känna dig trygg. Det enda du behöver är ett badlakan eller två och en säng eller madrass på golvet. Jag tar med väldoftande eteriska massageoljor. Jag har referenser du kan kolla med om du vill. Jag lovar att göra allt i min makt för att du ska få en underbar kravlös njutningsfylld stund, helt på dina villkor.

Detta är ett extrajobb för mig, så det är inte alltid jag kan. Enklast för mig är vardagar under dagtid.

Ser fram emot att komma till dig och masserav dig och ta hand om dig precis på det sätt du vill med mina "lyhörda" och känsliga händer och fingrar.

/Mikael

Pris: 250 kr

Inlagd av Mikael för 10 månader sedan
Telefontid: Från kl. 12 - 18

Område: Stockholm
Kategori: Säljes, Kroppsvård

Fler annonser från Mikael

Ändra Rapportera Tipsa Dela Kontakta

Massage åt njutningstörstande kvinnor Visa alla