Dagens Annonser

Ultherapy® Ansiktslyft Billigast i Stockholm!

ANSIKTSLYFT OCH HUDFÖRYNGRING MED ULTHERAPY® VINTERPRISER!
Hudåtstramning för ansikte och kropp.

DET BÄSTA ALTERNATIVET TILL KIRURGI
Definitivt det bästa alternativet till ett ansiktslyft utan kirurgi om man kommit upp en bit i ålder.

Rankad som det allra bästa alternativet av patienter i hela världen. Jag har följt utvecklingen sedan teknologin introducerades för några år sedan. Metoden har genom patienters uttalanden och forskning visat sig helt leva upp till förväntningarna vad det gäller resultaten.

Det här är den mest avancerade hudföryngring och ansiktslyft som för närvarande finns att tillgå utan kirurgi för ansikte, hals och kropp. Proceduren är enkel med minimalt obehag. Generellt behövs bara en behandling.

Du behöver inte ta ledigt från jobbet utan kan börja arbeta direkt. Effekten startar omedelbart och förbättras varje dag tills fullt resultat uppnås efter 3-6 månader.

Resultatet fortskrider över tre till tolv månader. 3D Ultherapy® HIFU kan självklart inte ge exakt samma resultat som ett traditionellt ansiktslyft med kirurgi men det är ett mycket uppskattat alternativ till de som inte känner sig redo för att genomgå kirurgi då resultatet ändå varit så pass kraftfullt att man varit nöjd med resultatet.

Till skillnad från laser som penetrerar huden från utsidan och inåt passerar 3D Ultherapy® HIFU hudytan och söker sig specifikt ner i den djupa delen av huden där kollagen uppstår varvid denna retning åstadkommer att din kropp börjar producera nytt kollagen som ger huden en bättre elasticitet men framförallt stramar metoden upp den djupare liggande muskulaturen effektivt.

Din hud reagerar på det högt fokuserade ultraljudets energi och aktiverar trött och oelastisk hud genom att stimulera tillväxt av nytt kollagen, förstärker huden och stramar upp den djupa muskulaturen. Resultatet ger ett omedelbart lyft och en gradvis uppstramning med en ungdomligare, spänstigare hud med ny lyster.

FÖRE BEHANDLINGEN
Först och främst bokar vi in en tid för konsultation där vi går igenom dina önskemål, kontrollerar om du är passande för en behandling med 3D Ultherapy® HIFU.

UNDER BEHANDLINGEN
Efter att man rengjort huden och identifierat de specifika områdena som ska behandlas börjar behandlingen med att man applicerar gelé och placerar munstycket mot din hud. Sedan ställer man in det djup som passar för det valda området och startar behandlingen. Du kommer känna en svag känsla av energi som går ner i hudens djupa lager och stramar upp dina nuvarande slappa kollagentrådar och startar en nybildning av kollagen.

Tiden din behandling tar beror på vilket område som behandlas och din individuella behandlingsplan. Ansikte och hals brukar vanligtvis ta 70 minuter, medan andra delar kan ta kortare eller längre tid beroende på hur stort område som ska behandlas.

EFTER DIN BEHANDLING
Med 3D Ultherapy® HIFU behövs ingen läkningstid! Du kan återgå till dina vanliga sysslor direkt.

Din hud kan kännas lite röd, svullen och stram en stund efter behandlingen.
Mer information (öppnar nytt fönster)

OBS! VINTERERBJUDANDE: 4.000 kronor för hela ansiktet, ordinarie pris 8 000 kr!

Pris: 4 000 kr

Inlagd av Annika Arne för 3 veckor sedan
Telefon: 0707142675
Webb: http://slimlinebeauty.se/index.html

Område: Stockholm
Kategori: Säljes, Kroppsvård

Fler annonser från Annika Arne

Ändra Rapportera Tipsa Dela Kontakta

Ultherapy® Ansiktslyft Billigast i Stockholm! Visa alla