Dagens Annonser

ISO-kontakt och antennadapter för bilradio

Denna kontaktenhet innehåller likadana stift som en modern stereobilradio, så att man kan montera en äldre bilradio/bilstereo (som har separata kablar och ev. DIN-uttag för högtalare) i en nyare bil. Det är alltså kontaktfälten för fyra högtalare och strömförsrjning. Hur stiften är belagda får Du titta efter i dokumentationen till Din bilradio! Som synes fattas ETT stift, men det är inte troligt att Du behöver alla, eftersom en äldre apparat troligen saknar t.ex. funktionen för stumkoppling vid mobilsamtal ... (En liknande kontakt i en annan auktion saknar hela tre stift, trots att den är nyare.)
Begagnad. Kabelskorna kan man öppna och löda istället. En adapter för antennen medföjler också, eftersom äldra radioapparater hade en smal "pin"-kontakt, medan nyare har en större kontakt (som ska normalt också ansluts automatiskt, när den sätts i sitt fack).
En säkringshållare för amerikansk typ 6 * 32 mm2 eller "gammaldags" bilsäkring är monterad. (Däremot är ingen säkring i, eftersom dess styrka beror av Din apparat!)
Portot inom Sverige är 28 kr, Schenker 98 kr. Avhämtning och kontant betalning i Sollentuna/Edsberg är ett alternativ.
Se alla mina varor med bättre upplösning under http://privat.bahnhof.se/wb472183/Bilder/s%e4lj/Lista.htm . Allt är billigt. Spar porto genom sampackning.
Och så det finstilta: Då detta är en privat försäljning gäller enligt köplagen ingen s.k. garanti eller bytesrätt. Köpvillkor: http://privat.bahnhof.se/wb472183/Bilder/s%e4lj/MittInfo.txt
Sänkt pris!

Pris: 6 kr

Inlagd av Thomas för 7 månader sedan
Telefon: 08-50129161
Telefon: 0720 438537

Område: Sollentuna
Kategori: Säljes, Elektronik, Bildelar & tillbehör

Fler annonser från Thomas

Ändra Rapportera Tipsa Dela Kontakta

ISO-kontakt och antennadapter för bilradio Visa alla