Dagens Annonser

Frilans – Franchise – Duktig Målare ? – Chef ?

Har Du funderingar på att Starta Eget ?
- Vår taxa för att starta eget inom TBST Group: 250 kr exkl. moms/engångskostnad.

Har Du ett företag som Du vill Utveckla ?
- Vår taxa exvis för Bokföring, Datatjänster mm inom TBST Group: 250 kr/tim exkl. moms.

Är Du en löntagare men vågar inte ta steget att bli en Frilansare eller Franchisetagare ?
- Vår taxa för att ordna det praktiska åt Dig inom TBST Group: 0 kr exkl. moms

Anser Du att Du själv vill Bestämma över Din situation ? Varför skall en arbetsgivare eller andra hindra Din utveckling ?

Du kanske är lite sugen, tanken har väckts, men allt runt omkring kärnverksamheten skall ju också skötas. Drömmen vore att testa med att syssla med det man kan bäst kanske ?

TBST Group sköter bl a marknadsföringen och säljer in Jobb åt Dig.
- Vår taxa inom TBST Group: inga jobb… 0 kr exkl. moms

Vi vet ju att en finanskris infinner sig bara frågan om när… då är en anställning osäker. Det vet alla som varit med tidigare och då är det försent att göra en förändring till att bli Din egen. Då kommer alla andra tvingas till motsvarande förändringar alternativt stämpla. Stenhård konkurrens och vid arbetslöshet avtar Din kunskapsnivå och det blir allt svårare finna egen tillfredsställelse, moment 22 alltså MEN inte nu ! Kanske snart ?

Har Du eget företag som blommar idag så kan morgondagen se annorlunda ut vid en lågkonjunktur. Börjar alltid med att företagen har svårt få betalt för sina tjänster och tvingas till permitteringar. Avskedade medarbetare har svårare betala sina lån osv… nedåtgående spiralen har börjat.
- Vår taxa för skatterådgivning, research av kunder mm i TBST Group: 250 kr/tim exkl. moms.

Förändra nu och har Du erfarenhet inom Måleribranschen, som Målare eller motsvarande så är Du välkommen in i TBST Group.

Finns det då inga hakar ? Jo flera men egentligen inte, exvis är våra kostnader marknadens lägsta. Fråga gärna andra som har motsvarande koncept !!
- Vår garanti inom TBST Group: Alltid lägsta Franchiseavgift och Omsättningsavgift.

Franchise och Frilans är branscher som växer starkast i Sverige som sysselsätter nästan 140 000 personer och omsätter 250 miljarder kronor. Journalister m fl som vet att de har kunskaper, lite säkra på sig själv, är oftast Frilansare. Franchisetagare representeras ju av en massa olika företagare som Lastbilsåkare, Tandläkare, ICA, McDonalds, Försäkringsbranschen m fl.

VÅRT ERBJUDANDE: Du erbjuds att ta del av endera Byggfakta eller Sverige Bygger projektdatabas och vi bjuder som Lokalombud på första årets programkostnad. Blir Du Länsansvarig, gratis i 3 år. Blir Du Sverigeansvarig, gratis i 5 år. GRATIS kreditundersökningar.

Inget är bråttom mer än att muta in Ditt område förstås men arbeta gärna parallellt som löntagare när Du går in i TBST Group om det känns tryggare. Vi har inget emot det.

Ser fram emot Din intresseanmälan på vårt formulär http://tbst.se/franchiseformular
Kontakta Leif FAGENT, Sverigechef TBST Sale/Marketing Tel: 070-329 20 66 eller Franchiseansvarig Tel: 070-244 76 38 Lasse TBST Sale/Marketing

Välkommen !

Pris: - kr

Inlagd av TBST Painting för 4 månader sedan
Telefon: 010-495 80 50
Webb: www.tbst.se

Område: Kalmar kommun, Ljungby kommun, Luleå kommun, Landskrona kommun, Lunds kommun+
Kategori: Säljes, Hantverkare, Målare

Fler annonser från TBST Painting

Ändra Rapportera Tipsa Dela Kontakta

Frilans – Franchise – Duktig Målare ? – Chef  ? Visa alla