Dagens Annonser

Frilans – Franchise – Duktig Byggare ?

Har Du funderingar på att Starta Eget ?
- Vår taxa för att starta eget i TBST Group: 250 kr exkl. moms/engångskostnad.

Har Du ett företag som Du vill Utveckla ?
- Vår taxa exvis för Bokföring, Datatjänster mm i TBST Group: 250 kr/tim exkl. moms.

Är Du en löntagare men vågar inte ta steget att bli en Frilansare eller Franchisetagare ?
- Vår taxa för att ordna det praktiska åt Dig i TBST Group: 0 kr exkl. moms

Anser Du att Du själv vill Bestämma över Din situation ?

Du kanske är lite sugen, tanken har väckts, men allt runt omkring kärnverksamheten skall ju också skötas. Drömmen vore att testa med att syssla med det man kan bäst kanske ?

TBST Group sköter marknadsföringen mm och säljer in Jobb åt Dig.
- Vår taxa i TBST Group: inga jobb… 0 kr exkl. moms

Vi vet ju att en finanskris infinner sig bara frågan om när… då är en anställning osäker. Det vet alla som varit med tidigare och då är det försent att göra en förändring till att bli Din egen. Då kommer alla andra tvingas till motsvarande förändringar alternativt stämpla. Stenhård konkurrens och vid arbetslöshet avtar Din kunskapsnivå och det blir allt svårare finna egen tillfredsställelse, moment 22 alltså MEN inte nu ! Kanske snart ?

Har Du eget företag som blommar idag så kan morgondagen se annorlunda ut vid en lågkonjunktur. Börjar alltid med att företagen har svårt få betalt för sina tjänster och tvingas till permitteringar. Avskedade medarbetare har svårare betala sina lån osv… nedåtgående spiralen har börjat.
- Vår taxa för skatterådgivning, research av kunder mm i TBST Group: 250 kr/tim exkl. moms.

Förändra nu och har Du erfarenhet inom byggbranschen som snickare eller motsvarande så är Du välkommen in i TBST Group.

Finns det då inga hakar ? Jo flera men egentligen inte, exvis är våra kostnader marknadens lägsta. Fråga gärna andra som har motsvarande koncept !!
- Vår garanti i TBST Group: Alltid lägsta Franchiseavgift och Omsättningsavgift.

Franchise och Frilans är branscher som växer starkast i Sverige som sysselsätter nästan 140 000 personer och omsätter 250 miljarder kronor. Journalister m fl som vet att de har kunskaper, lite säkra på sig själv, är oftast Frilansare. Franchisetagare är en massa olika företagare som Åkare, Tandläkare, ICA, McDonalds m fl.

VÅRT ERBJUDANDE: Du erbjuds att ta del av endera Byggfakta eller Sverige Bygger projektdatabas och vi bjuder Lokalombud på första årets programkostnad. Blir Du Länsansvarig, gratis i 3 år. TEoB AB som Sverigeansvarig utvärderar just nu ett bra ”paket”. GRATIS kreditundersökningar.

Inget är bråttom mer än att muta in Ditt område förstås. OK att arbeta parallellt som löntagare när Du går in i TBST Group. Vi har inget emot det.

Ser fram emot Din intresseanmälan på vårt formulär http://tbst.se/franchiseformular. Kontakta Nerijus, TEoB AB, Sverigeansvarig TBST Building Tel: 073-942 05 82 eller Franchiseansvarig Tel: 070-244 76 38 Lasse TBST Sale/Marketing

Välkommen !

Pris: - kr

Inlagd av TBST Building för 4 månader sedan
Telefon: 070-244 76 38
Webb: http://tbst.se/

Område: Karlskrona kommun, Ludvika kommun, Bollnäs kommun, Halmstads kommun, Östersunds kommun+
Kategori: Säljes, Hantverkare

Fler annonser från TBST Building

Ändra Rapportera Tipsa Dela Kontakta

Frilans – Franchise – Duktig Byggare ? Visa alla